MENU
alive-Lansare-Bucuresti

de • 30 ianuarie 2015 • aliveComentarii (13)

alive la București

Și pentru că m-am hodinit destul, nu-i așa, o iau de la capăt cu plimbările, adică lansările. Minimum două pe lună mi-am propus, de m-or ține balamalele. Încep cu Bucureștiul, unde mă voi afla pe 7 februarie, la Librăria Bizantină, de la 14.30. Cine vrea să mă vadă, să mă pupe, să mă bată, să mă înjure, acolo voi fi sîmbătă, alături de invitații mei. Aici e evenimentul pe Facebook, feel free to join. Și fiți atenți la adresa librăriei, cică ar fi mai greu de găsit, dar nu mizați pe mie să vă spui unde, eu sunt o amărîtă de provinvială. În caz că o să apar coafată ciudat, cu pene și mărgele, nu vă spăierați, nu mi-am cherdut bulendrele, doar particip după la o petrecere cu temă anii 20-30.

Vă aștept cu interes și emoție.

Și v-aș invita, pe cei care ați citit vreuna din cărțile mele, în caz că v-a plăcut și credeți că merit un vot pentru cea mai bună carte românească a anului trecut, să votați aici, cu click, desigur.  Am cîte o carte la secţiunile poezie şi proză scurtă.

Mulțumesc din suflet!

Despre restul orașelor, vă pot spune doar că pentru Cluj cochetez cu data de 28 februarie, dar nu e nimic bătut în cuie deocamdată.

13 răspunsuri la postarea alive la București

 1. iolanda spune:

  Enjoy your time in Buchaerst ! :))

  In Iasul cel uitat de lume, mai ajungi?

 2. Raj spune:

  Va tin balamalele, dna Petro, va tin, caci sunteti codana tanara si in + sunteti si dama bine. Va tzau si io pumnii la lansari.

 3. Raj spune:

  Reacu sa le ia pe librariile astea, ca de doi ani, in locul unde a Functionat Magaru Tavalit, o carciuma respectabila, acuma functioneaza o librarie. Mereu uit ca-i librarie si cer din prag o bere repede. Intr-o zi am intrat cam afumat si i-am tras libraresei o palma la cur, ca noi asa obisnuiam sa procedam cu Maria carciumareasa. Intr-o zi am uitat s-o pleznesc peste buci si s-a posomorat, m-a intrebat ce am, de ce sunt suparat… Cel mai misto ma simt la Cateaua Lesinata, ca iti da alune gratuit si carciumareasa poarta ie si colanti, dar mult mai bine ma simt la Boul Rosu, penca patronu face cinste cand se imbata. Costinel patronu, un tip dat naibii, cu paru rosu si pistruiat, cand e treaz boteaza cu apa de la ghiveta, toate bauturile. La Coaie Lungi n-am mai fost cam de trei ani penca carciumareasa ne intampina invariabil cu formula „”Iar ati venit ma ?””” La Vata in Nas nu ma duc decat vara, ca au bere rece si buna. I se spune Vata in Nas penca e cadaveric la moaca. La Jegosu imi place cel mai mult ca au multe muste din alea albastre de cacat, dar pe mine nu ma deranjeaza, ca le alung mereu cu mana.

 4. Raj spune:

  Aveti 2 alunite, dna Petronela, una pe gat, cealanta pe pomete. Tre sa vaz ce defecte va mai gasesc…

 5. Diana Andrei spune:

  Abia aștept lansarea deși deja ți-am citit deja cărțile. Am și votat. Mult succes!

 6. Diana Andrei spune:

  (am scris prostii, aveam emoții, e prima dată când postez un comentariu, of…)

  • unul din tre spune:

   doamna diana, unui om oarecare i ati adus zambet
   cald 🙂
   luati partea buna din mica sonticaiala
   sa fiti fericita max 🙂

 7. Ella spune:

  Ne bucura mult ca esti activa si alaturi de noi cetitorii, asa cum iti sade tie, bine. In preajma Pastelui, cine stie, poate ne faci vreo surpriza si lansezi iarasi vreo prospatura. Oricum suntem cu ochii pe tine 😉

  • Petronela spune:

   no fachin uei. m-am apucat se scris la următoarea carte și mi-am dat seama că dacă nu primesc o rentă viageră să stau acasă să scriu, o să dureze cel puțin un an 🙂
   de Paște abia termin turneul pentru asta. poate celălalt Paște, de oi mai apuca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *