MENU
tip

de • 12 decembrie 2013 • adevărurile meleComentarii (22)

anunţ umanitar în beneficiul meu

Întrerupem discursul liric al pizdei nesigure sau, dimpotrivă, discursul nesigur al pizdei lirice cu un anunţ umanitar. Haide dragă, că e Crăciunul, trebuie să fim generoşi. Nu, nu am nicio boală incurabilă, sunt sănătoasă beton. Nu vă cer nici bani ca să stau acasă şi să scriu, deşi n-ar strica. De fapt, nu e deloc despre bani, aşa că lasaţi cardurile jos, nu v-am zis că banii nu mă impresionează?

Cum sunt o femeie complet imprevizibilă şi nebună, m-am gândit să testez fidelitatea şi abnegaţia fanilor. Acum, vorba lui Quentin, sper că v-am captat atenţia.

Ieri dimineaţă, în uşa liftului, parfumată şi superbă, m-a izbit. Păi eu sunt femeie să rânească atît? Că şi Cenuşăreasa a cenuşărit ce a cenuşărit, după care a păţit prinţ şi nu a mai cenuşărit niciodată, ba chiar a făcut terapie ca să uite că a ales bobi din cenuşă în copilărie. Acum, eu personal nu cred în prinţi şi nu dau doi bani pe ei. Sunt toţi nişte ştorfi, nişte tîrfi, nişte paraşuţi, baragladini, cordeluţi şi nişte rapanduli. Nişte praştii şi haimanale.(nu, invectivele astea nu sunt defective de masculin!) Eu am observat de mică: al naibii Făt Frumos era unul singur, numai ele se succedau, tîc, tîc, ca stîlpii pe marginea drumului. Cât dormea Rapunzel, ăsta îşi lua limba în gură cu Cosînzeana, apoi alerga uşor să nu o trezească pe Albăcazăpada, să facă un pic de amor cu Zâna Zorilor, iar cît dormea şi aia în leagăn, se ocupa de Cenuşăreasa şi tot aşa. (bine, trebuie să fim cinstiţi şi să spunem adevărul, că şi ele dormeau cam mult, avea şi el un pic de dreptate) Carevasăzică, eu prinţ nu am cum să păţesc şi în plus dorm puţin, deci nu am cum să mă scot în felul ăsta şi să mă trezesc peste noapte cu jeep la scară, gentuţă Prada şi menajeră. Ioi şi ce nevoie am de o menajeră! Vi-ta-lă! Vă întreb de la obraz: EU sunt femeie să rînească atît?

Cea mai fericită am fost acum cîţiva ani cînd, vreme de 6 luni, am fost o doamnă cu menajeri. Că erau doi, doamna venea cu soţul şi mă menajau împreună. Pfee şi ce bine mă menajau. M-am simţit cea mai menajată din viaţa mea de femeie obsedată de curăţenie. Nu mai făceam nimic. Tanti şi cu nenea veneau de două ori pe săptămînă, tanti făcea curat şi la o farmacie, deci era pe gustul meu absolut, un cusur nu i-am găsit. Plus că îmi şi călca tot, pînă şi ciorapii. Apoi nu am mai avut bani şi am reluat munca de jos, zilnică şi silnică.
Acum se apropie Crăciunul, îmi suflă în ceafă, mă tot uit peste umăr, vine, nu încetineşte. Şi eu nu am când să îmi fac curăţenie generală, vai, vai! Şi nici în mizerie nu pot trăi, că mor! Şi aşa ajungem unde vreau eu. Adică, la ajutorul umanitar. Dacă puneţi mînă de la mînă, fan de la fan, eu zic că fără prea mare efort curăţăm casa aia! Zău, nu vă sfiiţi! Îndesaţi-vă, oferta e limitată şi avantajoasă. Facem liste, dăm puţin, să ajungă la toată lumea. Care aveţi pile sau şpagă, plusaţi.
sau, dacă nu, putem face aşa. –click aici, ca să vezi cum.

 

22 răspunsuri la postarea anunţ umanitar în beneficiul meu

 1. A spune:

  WOW….You’re the beauty and you had awaken and unleashed the sleeping beast. Just wait and see…

 2. curly spune:

  acu’ sa te tii cati amatori or sa-si ofere serviciile 🙂

 3. Dan spune:

  Mai frate, chiar sa nu-ti vina sa crezi!!! La un asa hal de anunt eu imi inchipuiam romanul saritor… Sauuu se gandeste romanul nostru ca nu e treaba de amatori pe aici…Si na…Mai bine lasi pe cineva care stie ce face. 🙂

 4. CalinC spune:

  cre’ca toti romanii au problema asta, d’aia nu se-nghesuie nime’. vino si tu cu anuntu’ in 23 august, poate- poate… acum, poate doar cu un barter vei avea succes.

 5. A spune:

  Ce e clar? Ca mie nu imi e clar….:d

 6. A spune:

  aha…si, daca nu iti e cu banat, ce credeai? :blink

 7. CalinC spune:

  ti-l curatenie p’al tau, daca mi-l curatenie p’al meu. poate daca schimbam peisaju’ e mucho interesando.

 8. RAIDER spune:

  asta i vrajeala.
  Si fata imparatului combina la baiatu` lu` Ros Imparat, Verde Imparat, Bleu Imparat, care la randu` lor stricau carburant si piese de schimb la cal, umbland dupa tot felu` de zarzavaturi din gradina Zmeului sau alte chestii cu valoare materiala, aflate in palatele a diverse entitati cu multi dinti si scuipatoare de foc.
  Alba ca Zapada vrei sa zici ca statea in formol cu 7 masculi in casa? Sa fim seriosi, statea in padure, baterii de vibrator din parti. Cum naiba isi rezolva femeia aia hormonii? Chestie de bun simt, zic io.

  Pe de alta parte, la anu` te rog sa mi dai un mail cu link ul la postu` asta, asa pe la 1 Decembrie ca sa apuc sa ma organizez.
  Costuri: blogroll un an de zile si cafeaua o dai tu.

 9. Bogdan Fottescu spune:

  Acu’c-a trecut Craciunul, zi-ne si noua, aia cu reclama la votca ti-au platit promo-ul asta super inspirat, macar cat sa-i poti plati de aia 2 de-ti faceau curat? 😉

 10. Mihai spune:

  of , of of ….de fapt trebuia sa ma abtin sa comentez la textul asta, insa pot sa zic doar atat: daca nu eram insurat ,acum eram spre Brasov , in pasul Oituz.(cu toate ustensilele de curatenie , desigur)
  OK , stiu ca mi-ai fi spus ca textul a fost o gluma , un fel de haz de necaz , dar macar as fi avut sanse (dupa atata drum) sa bem o cafea impreuna 😀

  • Petronela spune:

   aia se poate oricand, nu e nevoie de pretext. o punem si de o spovedanie.

  • Mihai spune:

   Draga Petra , m-ai face fericit , insa la partea cu spoveditul … 😀 nu-mi inchipui cum as putea spovedi pe cineva mai inteligent ca mine.
   insa mi-ar face mare placere sa te ascult vorbind, probabil as trage de cafeaua aia mult timp .
   mult timp si dupa ce vei fi plecat 🙂

  • Petronela spune:

   e prea mult complimentul, Mihai. aşadar, aştept invitaţia la cafea.

 11. andree spune:

  „Spectacolul unei femei vesele întrece în vulgaritate vulgaritatea însăşi, este o cale de purificare egală extazului – cu condiţia să fie suferinţă.
  Să nu uităm că există în lumea asta pumni, strigăte, palme, marşuri, sport, femei, vulgaritate, cu ajutorul cărora înfrângem temporar tristeţea.”

 12. Mihaela spune:

  Stiu ca am ratat ocazia, dar, ca o obsedata de curatenie ce ma aflu(cu menajera intre timp) si inca tinand minte ce greu era fara ajutor , ma ofer sa ajut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *