MENU
saba

de • 26 iunie 2015 • adevărurile meleComentarii (10)

despre prietenie la om, cu bigudiul mic

Ea stătea la masă, așteptînd să-i pun în farfurie cina și-mi povestea cu însuflețire vrute și nevrute, cum face cînd o apucă turuitul. Deodată, cade pe gînduri și apoi izbucnește:

– Auzi tu mama, că tu sigur știi cum e, ce naiba nu pot să stau de vorbă cu un băiat fără să se îndrăgostească de mine? Nu pot să am un prieten, că acum, ce să zic, toți au sentimente! Vorbești de două ori cu ei și nu mai pot trăi fără tine. Nu că e nașpa rău?

– Nu o fi mai nașpa să nu se îndrăgostească nimeni de tine? Întreb și eu. Gîndește-te așa…

– Ba o fi, dar nici așa, frate! Am dansat odată cu unul, acum un an, și nu i-a trecut nici acum…

 

10 răspunsuri la postarea despre prietenie la om, cu bigudiul mic

 1. iolanda spune:

  Ce frumoase sunteti. By all means!

 2. Crina M. spune:

  -Mama, mai bine eram urâtă.
  -Iar ai o depresie d.aia de adolescenți? o întreb.
  -Nu. Şi nu mai râde de mine. Toți băieții mă iubesc că arăt bine. Caut şi io unu’ să mă vadă prin-ăuntru. Niciunu’ dar niciunu’ frate. Toți pipăie forme. Tot interiorul meu parcă e degeaba.
  Bigudia mea, 15 ani jumate.

 3. Mihaela spune:

  Pai are fata dreptate! E naşpa rau!:-):-):-). Ii doresc sa o iubeasca si mai incolo.

 4. Mihaela spune:

  Si revin ca sa mai zic ceva: iti seamana tare bine. 🙂

 5. Petronela spune:

  mulțumim, mulțumim!

 6. LorinCoryllus spune:

  Auzi, un dans…Pffff…Nu s-a apucat încă de scris. Să vezi atunci…:)))))

 7. Mona spune:

  Vaaaaai! cat de minunate sunteti! 🙂 da’ cum sa nu se indragosteasca de ea? e atat de wooow! 🙂

 8. Raj spune:

  Dna Petronela, sarumana si una drinte cele 2 alunite fermecatoare situate pe osu zygomatic, dar m-ai mult cu precadere in apropierea osului sphenoid si ethmoid ale frumosului Dvs. craniu, caci io is specialist in scheletele vedetelor, in spetza al dv. si al dnei Ana cu care nu mai vorbesc diun timp, caci la tel. mia zis facutzi si dregutzi , ca-m sunato la orele o3,oo postmeridian, in toiu noptii, cu aceasta ocazie dand desteptarea celor 3 matze ale dansei care buimace vrand sa dea fuga la lada cu nisip pt. asi satisface nevoile fiziologice constand in cacare nocturna, au incurcat lada de nisip cu cea de zestre, a draghei si iubitei mele Doamne Ana Barton. De nervi + indignare, iubi a lu dna Ana a apucat una drinte cele 3 matze (cu siguranta pe cea neagra cai aduce ghinion ), de extremitatea cozii si a azvarlito pe geamu intredeschis , aceasta aterizand la vecina de vizavi pe televizoru intredeschis si acesta ca avea 1 scurt circuit la telecomanda si cand a apasat pe buton, tv-ul nu sa inchis complect. Voiam sa spun defapt ca am citit cu multa luareaminte textu dv. si sa stiti ca si pe nevastamea o apuca turuitul din cauza bigudiurilor, dar nu cade pe ganduri, ci de pe scaun, caci acesta (scaunu) lam furat de la Muzeul Taranului Roman si-i din acela mic cu 3 picioare si sta intr-1 echilibru precar (scaunu, nu nevasta !). De fapt vroiam sa va transmitz 1 calduros LMA din inima, caci azi e ziua Dv., e Sf. Petru & Pavel, iar admiratorilor dv. le transmit 1 uichend fabulos, chiar daca az e lunea, caci acusa trece zilele si ne trezim ca-i vineri dimi…

 9. elena spune:

  LA MULTI ANI ! SA AI PARTE NUMAI DE ZAMBETE SI PRIETENI DRAGI.
  SA AI O ZI MINUNATA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *