MENU
petro1

de • 3 noiembrie 2014 • adevărurile meleComentarii (21)

filmul cîştigător

La cererea telespectatorilor, iată şi prezentarea cu care am cîştigat premiul ăl mare la Conferinţa Anului Viitor. Vă avertizez că la început am emoţii foarte mari şi sunt destul de proastă, dar după 4 minute oamenii dau play la film şi mă salvează de la leşin pe scenă.

Aşa că click aici să vedeţi.

Momentul în care l-au publicat cei de la conferinţă îmi pare excelent, după rezultatele votului de aseară. Ochii mari, mateloţi, să nu ne trezim în Rusia sau China!

21 răspunsuri la postarea filmul cîştigător

 1. Raj spune:

  Cea mai tare faza ii aia cu mogaldanii ceia care dadeau caramizi din mana in mana. Si baba beata muci…

 2. Raj spune:

  Dna Petronela, gura dv. ma baga in boala.Si ochii. Ferice de omu dv..,.

 3. Ela spune:

  Ti-as fi scris de mult timp; dar, de fiecare data cand simt impulsul sa o fac, constat ca nu am cuvinte care sa reprezinte fidel cat de… inspirationala si demna de admirat si de urmarit imi pari. Filmul e de exceptie. Lasand la o parte gura si ochii tai care baga in boala, mintea ta si sinceritatea ta sunt cele care m-au bagat pe mine in boala. Ferice de mine… Si sa nu te astepti acum sa te cer in casatorie! Sunt femeie [nu ca asta ar trebui sa fie un impediment, neaparat], si sunt deja maritata. Si 🙂 sper din tot sufletul ca nu fac parte din cei 10 cu 2. Respect!

  • Petronela spune:

   să ştii că pe mine mă cer şi femeile, şi nu rareori, şi nu în glumă. asta aşa, ca să fie consemnat! mulţumesc de complimente, deşi sunt departe de a le merita.

 4. sandulas spune:

  Foarte bun. Felicitari!

 5. G3ordan spune:

  Linkul nu mai e valabil.. 🙁

 6. Dana Lalici spune:

  Stii ce imi place cel mai mult? Spiritul tau critic. „La inceput paream cam prosta”. Pareai un pic asa, dar nu esti. Nu e mai bine asa? Majoritatea nu pare…dar este. Nu te-am privit, nu te-am ascultat: te-am savurat.

 7. Raj spune:

  Si io o savurez, dna Dana. Natz vazut ce ochi si gurita are ?

 8. Raj spune:

  E mai bun cimentu de Mecidia decat alt ciment. Io am o nepoata la Mecidia , are 4 ani si e surprinsa ca desi sunt vidanjor, nu put a cacat. Ma mirosea tot timpu cand am fost pe la ei in vara…. Dna Petronela, daca aveti de turnat beton, folositi cimi de Mecidia…

 9. Raj spune:

  De luni voiu fi sobru pe blog. Vreau sa am mai multa prestanta si nu voiu mai face referire la aspectu fizic al amfitrioanei…

 10. Raj spune:

  De luni gata, dna Petronela

  • Petronela spune:

   mă laşi a nimănui, necomplimentată? am înţeles că pe Ana o iubeşti mai mult, dar să ştii că intenţia să te public o am şi eu. se pune?

 11. Raj spune:

  Noaptea trecuta a fost ger. Am luato la pas spre servici si am traversat in diagonala parcu casa azung mai repedea. Cand ii ger e placut ca nu mai imi murdaresc pantofii de rahat canin. Doar ca ma impedic de ei si-i disloc…

 12. Raj spune:

  Va pupu cu drag de noapte buna, dna Petronela. Zicetii lu domnu sa nu fie gelos, cas inofensiv…

 13. Emi spune:

  Wow, ce mi-a placut! Felicitari doamna, chiar superba prezentarea!
  Ce emotii, pentru cineva asa de obisnuit cu camera, zau ca nu ma steptam, dar mi-a placut la nebunie! De, simtire multa!
  A fost o scena foarte haioasa, pentru ca ascultam prezentarea de pe telefon si in cateva minute au venit langa mine: sotul si fetele – ce misto e tipa, ce citita, ce frumoasa, da-ne si noua link-ul sa o ascultam in intregime…
  Si eu spuneam mandra: e Petronela, de care v-am povesti si iar povestit (cea mare 16 ani ti-a citit si cartea, i-a placut mult), poftim, vedeti ca am avut ce sa va povestesc…
  Bravo, ne vedem la targul de carte, da? Te imbratizes si iti multumesc!

  • Petronela spune:

   dar eu tot spun că sunt emotivă şi nu am leac, nu ştiu de ce nu mă credeţi… ne vedem, da, mulţumesc întregului familion pentru asemenea aprecieri, repet, nemeritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *