MENU
afis carturesti

de • 6 mai 2014 • o slujbă ca oricare altaComentarii (17)

invitaţie la randevu. în Timişoara şi Bucureşti.

Carevas’zîcă o venit vremea să ne privim în ochi. Mai întîi cu bănăţenii, că aşa s-o nimerit, nu că Banatu’ nu ar fi fruncea. Aşa că iau mîrţoaga din grajd, o hrănesc cu o copaie de jăratec, o îmbăiez în lapte de măgăriţă, îi pun căpăstrul fermecat, o încalec şi zbor ca vîntul şi ca gîndul la Timişoara, iar sîmbătă, la ora 15.00 mă înfăţoşez domniilor voastre la librăria Cartea de Nisip. Voi să vă grijiţi de niscaiva soare, că de restul ne-om griji împreună.

 

afis timisoara

 

Apoi m-oi aburca iar pe calul năzdrăvan, ce să fac, şi viu tot ca gîndul la Bucureşti. Unde gazde de samă, nu fitecine, vă aşteaptă la Cărtureşti Verona, la ora 18.00. Şi eu, trasă la faţă şi galbină ca ceara de emoţie. La lansarea de la Braşov m-am ascuns după cărţi, aşa să ştiţi, aici nu ştiu dacă am unde, dacă mă vedeţi că mă rog în vreun colţ, e pentru că invoc pămîntul să se despice şi să mă înghiţă. Nu vă faceţi griji, am totul sub control. Ne vedem acolo.

 

afis carturesti

Şi da, voi veni şi la Cluj, Iaşi , Constanţa, cînd am datele precise trîmbiţez negreşit.

17 răspunsuri la postarea invitaţie la randevu. în Timişoara şi Bucureşti.

 1. claudia spune:

  Oradea?

 2. Lucia spune:

  Tu ai emoţii? Ce să mai zicem noi?

  • Petronela spune:

   voi de ce să aveţi emoţii, sărăcan de mine?

  • Lucia spune:

   Păi când tu ne-ai arătat un suflet aşa frumos în cartea aia a ta, cum crezi că n-am avea emoţii la întâlnirea asta? Mare lucru să cunoşti un suflet! Trebuie pregătire specială, îţi tremură mâinile, nu ştii ce să faci, cum să te porţi, ce să spui…. e mare lucru, spun eu!

 3. Claudia spune:

  Exact asta voiam să zic şi eu…dacă ţie ţi-e frică… să vezi emoţiile noastre, ale oamenilor care nu te cunosc (să ştii că nici pe la Pro nu te văzurăm) şi îţi citesc acestblogdenervi de vreme îndelungată. Să nu râzi de noi, da?!

 4. seven spune:

  stai ca nu vad bine. sambata pe 10 mai la 18 la carturesti in bucuresti?

 5. he, he, unii te vor si in Miami. Un prieten mi te-a recomandat.
  Eu sper sa te gasesc in librarii cand ajung in Brasov.
  Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *