MENU
afis-spring-fair-lectura

de • 24 februarie 2016 • bucăți de mineCommntarii (1)

mă-ntorc în Banat

Trăiesc o perioadă ciudățică – deși familiară, am trecut de multe ori prin asta în viața mea – din punct de vedere al sănătății. Dau din una în alta, mă tratez pentru ceva și fac reacție la tratament și mă tratez pentru reacție, apoi peste, jap, o viroză de abia pot respira și așa mai departe. Da, știu, am imunitatea slăbită, muncesc mult, mănînc prost, mă stresez mult, voi lua măsuri, zău că voi lua că nu se mai poate așa, dau colțul.

Pînă una alta, virozat-virusată cum sunt, mă duc să plimb nu ursul ci perversul, efectul pervers adicătelea, la Timișoara, la invitația unei prietene dragi. Ioana e vinovata pentru colierele mele cu pandantive din mecanisme de ceas pe care le port cu obstinație la aproape orice – fiindcă ei îi plac ceasurile care stau, iar mie și mai abitir. Sunt niște bijuterii superbe, sunt îndrăgostită de ele și întotdeauna cînd le port se mai îndrăgostesc și alții de ele. (Pe Ioana și ale ei kronikbijoux o găsiți aici.) Ei bine, între bijuterii și alte lucruri de designer mă voi afla sîmbătă și eu, cu poezia mea de designer, firește, la Timișoara, în atelierul Elenei Mazăre și Kronik Bijoux de pe str. Mărășești nr 17, la Spring Fair. Și vă invit și pe voi, să citim, să povestim și orice altceva ne mai vine în minte.

Deși coaptă de răceală de ieri încoace – nădăjduiesc să fiu mai bine pînă atunci, oricum – sunt foarte fericită să mă întorc în Banat, de care sunt amorezată la propriu din vara care a trecut. Să ne vedem sănătoși.

la lansarea din Timișoara, cu unul dintre pandantivele Ioanei

la lansarea din Timișoara, cu unul dintre pandantivele Ioanei

11822308_846370682126263_6275517940332007133_n

cu Ioana, la Gărîna, purtînd alb și pandantivele cu mecanisme de ceas.

 

Un răspuns la postarea mă-ntorc în Banat

  1. radu mihai spune:

    sanatate 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *