MENU
noi doua

de • 10 martie 2014 • bucăți de mineComentarii (7)

Mama mea

 

Mama mea este o persoană blîndă dar greu de înmuiat. Îmi aduc aminte că, într-o seară, am fost răutăcioasă şi mama m-a certat şi m-a pedepsit. Nu a trecut mult timp şi a venit la mine şi mi-a zis că nu poate fi supărată pe mine şi de atunci ne-am petrecut majoitatea timpului împreună.
Pentru mine, mama mea este cea mai frumoasă, deşteaptă şi înţeleaptă. Mama mea mă ceartă cînd sunt rea, dar nu cu intenţie iar eu ştiu asta.
Mămica mea este frumoasă, destul de slabă, bine legată, apare la televizor dar acest lucru nu a făcut-o superficială deloc!
Mama mea nu a minţit niciodată. Ea mă răsfaţă, îmi face toate poftele dar mă mai şi ceartă când sunt rea sau cînd fac prostii. Nici măcar cînd era nervoasă nu m-a certat fără motiv.
Singurul lucru pe care mai vreau să îl zic este: sunt norocoasă că am mămica perfectă!

Aşa a scris bigudiul mic, aplecat peste caietul ei în urmă cu 4 ani, de 8 Martie.

7 răspunsuri la postarea Mama mea

 1. Ioana spune:

  Cred ca un bigudiu mic e suficient ca sa te faca sa privesti viata cu alti ochi…si sa te faca sa lupti atunci cand ai impresia ca esti jos si nu poti sa te ridici. Frumos! Visez si eu la asa ceva!

 2. Laura Muresanu spune:

  si uite-asa stii cu siguranta ca ai trait cum trebuie.
  restul, fleacuri!

 3. dojo spune:

  Sper ca peste niste ani si bigudiul nostru cel mic sa zica la fel. Ar insemna ca am reusit sa fim parinti buni.

 4. szqwer spune:

  Ce frumos a scris, mai bine spus te-a descris.E fenomenal ce stare iti poate da citirea unor astfel de ganduri ale propriului copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *