MENU
hergbenet

by • martie 19, 2015 • adevărurile mele, aliveComments (16)

nişte chestii

Întrerupem programul cu două anunţuri importante (pentru mine). Ba chiar trei, dacă mă gîndesc bine.

Mai întîi, braşovenilor le spun că de azi a început tîrgul de carte de la Braşov, cu reduceri, titluri noi, lansări. La Braşov Business Park. Tot acolo voi fi şi eu de găsit vineri, mîine adică, de la ora 18.00, la o întîlnire cu cititorii şi o sesiune de autografe. Vom citi, vom povesti, vă aştept cu drag.

Iar vinerea următoare, la Clubul Ţăranului Român, unde mi-e locul, cumarveni, editura unde am publicat cele două cărţi împlineşte cinci ani, motiv de petrecere şi lectură cu 25 de scriitori. Printre care şi umila dumneavoastră gazdă. Puteţi citi pe afiş ce şi cum, orice om cu drag de carte este aşteptat să fie alături de noi.

hergbenet

Un alt anunţ pe care îl fac în avanpremieră e că în luna aprilie voi suspenda lansările în ţară, căci voi fi angrenată într-un alt proiect (mishteaux) care îmi va suge o lună din vieţişoară. Voi fi peste tot şi totuşi nicăieri. Nu voi dispărea de tot, sper, dar nici prea multă vreme nu voi avea. Fiindcă trebuie să mănîncă şi gura lu’ copiii mei ceva.

Dar în mai voi fi la Constanţa şi Iaşi, iar la final de iunie la Timişoara, căci am primit invitaţie, alături de Ana Barton, la festivalul de jazz de la Gărîna, drept care ni se vor organiza şi două lansări.

În rest, vă doresc eclipsă plăcută, că mie mi-a sucit creierii. Sau doar dau vina pe astre pentru stările mele de iritare-oboseală-dureredecap-vaimamamea.

16 Responses to nişte chestii

 1. iolanda spune:

  In mai la Iasi. Ce cadou… Multumesc !

 2. Laura Driha spune:

  Yay! Se face primavara si Constanta înflorește si cu „floarea de colț de la munte” – Petronela Rotar!
  Te asteptam cu bucurie, om nemaipomenit de drag! Pe curand!

 3. cc spune:

  Petro drag,
  Multumesc si mult noroc in toate. Eu fac tot posibilul sa ajung maine la 18.00 la Business Park. Barem sa fim doua vaimamamea. Asa m-as desprimavara.. credeam si speram ca dau de soare si caldura, taman venita de la Polul Nord. Daca nu reusesc, putem planui o cafea in centru pana pe 28 martie inclusiv? Tare m-as bucura.:)

 4. alex spune:

  la bucuresti cred ca ajung si eu. cand ma gandesc ca o sa fiu inconjurat de multe persoane pe care le am in lista de friends pe facebook, plus altele pe care le urmaresc, o sa ma simt ca in familie :)

 5. Bookish Style spune:

  Acum ca ai pomenit de eclipsa imi dau seama ca probabil din cauza asta am fost atat de sucita si nervoasa zilele astea. Bine ca avem pe ce da vina 😀

 6. ionela spune:

  Măcar repercursiunile dovedite științific de cercetători să le fi avut dacă pe luminăția sa eclipsa nu am vazut-o de norii de zăpadă de la Brașov.
  Chiar și așa, nu a mai trebuit să căutăm explicații pentru durerile de cap, stările de anxietate sau nervozitate pe care le-am avut fiecare :)
  Eu am condus toată ziua, ceea ce m-a ajutat enorm in treaba asta cu eclipsa, dar sunt sigură că și dacă puteam să ajung la târgul de carte la ora 18:00 m-aș fi simțit extraordinar.
  Cât o fi Brașov-ul nostru de mare sa nu pot lua autograful ăla de la tine??? :)

 7. Raj spune:

  Va intrerup postarie cu 1 anunt important pentru mine. Az dimi, cucosu soacramii ma atacat, tampitu dracu. Credea cai fut gainile. Creca din cauza de eclipsa sau din pricina programelor dela TV, caci soacramea are tv albnegru in tinda si cucosu mai da cateo raita pacolosa, caci soacramea mai lasa ceaoanu de mamaliga cu apa intransu , ca sa se desprinza mai usor coajea dela mamaliga. Iasm zis sa nu mai puie apa in el, ci lapte, ca asa imi place mie. Dupa ce se rastoarna maliga, se puie lapte. Ce bun e ! mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !

 8. Raj spune:

  Dna Petronela, sarumana, nasucu si caldaramu Petzii Sfatului pe unde calcati ! Nu cercetatorii britanici is de vina. Coposu e de vina…

 9. Raj spune:

  Io crez ca totusi eclipsa dauneaza totusi. Io is intro erectie continua, caci am treaba la fisc si am pus ochi pio codana dacolosa. Ei bine, cat a tinut eclipsu, nam avut erectie si nici directie, caci umblam aiurea pe olurile fiscului. Intr-1 tarziu, care sa dovedit a fi introdevreme, caci eclipsa a tinut putin, miam revenit, caci mam pedicat dio matura asezata strategic …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>