MENU
1148841_735523746481634_2081688567_n

de • 10 decembrie 2015 • aliveCommntarii (1)

postblue (I break the back of love for you)

 

(a se da play piesei și ploii înainte)

 

Mai rămînea un rest de aşteptare prin buzunarul de la piept, pe stînga. O noapte şi-un drum. Cînd a trecut noaptea, a mai fost doar drumul. Puncte cardinale diferite, aceeaşi destinaţie.

Un drum interminabil, aşa cum sunt toate drumurile către o primă întîmplare.

It’s in the water, baby. (It’s between you and me)

Îmi amintesc. Ploua de stăteau să se rupă băierile cerului, eu coboram muntele încet, fără grabă, fără niciun gînd în afară de ăla că amîndoi stăm la volan, sub aceeaşi ploaie, pe alte serpentine. Apa curge şiroaie, curge, curge, noi ne apropiem sub un cer greu, rupător, vineţiu. Drumul e acoperit de o peliculă groasă de apă pe care o sfîşii cu roţile. Peste postblue mi se învîrteşte în cap, repetitiv, cuvîntul aqvaplanare. Vin spre locul unde te voi întîlni şi în minte mi se învîrteşte încet aqvaplanare iar eu nu mă mir, nu ridic din umeri, nici din sprînceana pensată a ochiului. Doar vin. Iar afară plouă fără încetare, norii mi se scurg pe parbriz, ştergătoarele aleargă, inima galop, vintrele mistuie stoluri.

It’s in your frequency. (It’s between you and me)

Stăm în habitaclul prea strîmt să ne încapă trăirea. Cîteva ore şi mii de bătăi de inimă mai tîrziu. Mă atingi cu degetele pe obraz, îţi muşc buza de jos, îmi vîri limba sălbatic în gură, îmi înfig unghiile în umărul tău. În mine se zbat larve de dorinţe, în tine – capete de gesturi. Cînd mă strîngi, strîmb, peste scaunul din faţă, în braţe, îmi aud coastele şi sufletul pîrîind.

It’s in the special way we fuck. (It’s between you and me)

Te dezbraci de pantaloni şi gînduri, mă despoi de chiloţi şi de temeri. Piele peste piele, carne peste carne. Mă striveşti. Mi te uiţi în cap, mă uit la tine în cap. Prin ochi, fireşte. Ochii tăi scapără, ochii mei sting. Se sting. Te înşurubezi în mine, te primesc ca pe Sfintele Daruri. Te scalzi în mine, mă împărtăşesc cu trupul tău. Ne futem hieratic.

I’ll break the back of love for you. (It’s between you and me)

 

* din volumul alive, apărut la editura Herg Benet, de ziua lui Brian Molko de la Placebo.

Un răspuns la postarea postblue (I break the back of love for you)

  1. Vecinu' de la țară spune:

    Hooly f_ _k! That would be something for the village priest to read! 🙂
    I wonder: is this the country gentleman’s mysterious rediscovery/reencounter or, more like his funeral/farewell party?
    The force is strong with this one…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *