MENU

de • 29 august 2014 • O să mă ştii de undevaComentarii (13)

toarnă-ţi cărţi în cap! #NiceBooksChallenge

Iulian Tănase a iniţiat o campanie foarte mişto, #NiceBooksChallenge : „Toarnă-ți cărți în cap!“. Un happening care vine ca o reabilitare a icebucketului care la noi, în România, a intrat în zona de kitsch şi derizoriu. Şi care vrea să spună că o să donez 6 exemplare din cartea mea cui o să dorească, vă înscrieţi aici, pe pagina de facebook a blogului sau pe pagina mea de facebook şi, dacă sunteţi mai mulţi, voi trage la sorţi şi apoi expedia exemplarele, cu semnătură, dedicaţie şi tot Dumnezeul. Am ales să îmi torn în cap poezie, vedeţi în clip de ce. And the nominees are: Radu Vancu, Mihail Vakulovski şi Liviu Antonesei. Care pot dona cîte exemplare au şi vor din orice titlu al lor, dacă acceptă provocarea. Vă aştept cu înscrierile pentru donaţii.

 

Filmuleţul cu găleata, aici, click.

 

PS: cultura doare!

13 răspunsuri la postarea toarnă-ţi cărţi în cap! #NiceBooksChallenge

 1. Dana spune:

  accept provocarea, mi-ar face bine o carte de-a ta, donez cateva titluri din biblioteca, nu am ales inca, dar revin:)

 2. Lara spune:

  Si eu vreau cartea ta cu semnatura, dedicatie si tot Dumnezeul. Si vreau sa si platesc pentru ea iar exemplarul donabil sa il poti darui altcuiva.

 3. Piersing spune:

  Accept provocarea!

 4. valentina spune:

  si eu… Particip, dar si donez!

 5. ORSI spune:

  Doresc! Cu semnatura,cu dedicatie, cu Dumnezeu, cu ce o mai fi 🙂

 6. oceanograful spune:

  misto pantaloni 🙂

 7. Silvia spune:

  Maifatamai, imi doresc cartea ta!

 8. Petronela spune:

  lasati-mi numele vostru intreg sau mesaj pe fb, pe cel personal sau oficial, sa va includ la celelalte multe pe care le-am primit deja, pentru tragerea la sorti. multumesc pentru interes!

 9. Oana spune:

  Am vizionat clipul pe youtube impreuna cu baiatul meu de 5 ani care tare s-a distrat si a spus ca este foarte amuzant. Cand l-am intrebat ce sa scriu a spus ce vrei tu, iar apoi a spus gandeste-te tot referitor la ce sa scriu (l-am intrebat a doua oara, explicandu-i ca pot castiga o carte) iar el a spus tot asa: ce vrei tu… iar eu vreau cartea!
  Cu mult drag,
  Oana Barbu

 10. Andrada spune:

  Vreau și eu cartea! Mi se pare foarte ingenios. Am 17 ani și observ cum prietenii mei (marea majoritate), mă eticheteaza doar pentru că prefer cititul în locul clubului! Respect!

 11. ilie spune:

  in mod normal daram muntii daca trebuie, dar azi nu,nu……s-a intamplat sa nu pot ..am stat si doar mi-am observat neputinta ..si dorul de… sa mi se umezeasca ochii de revederea celor dragi.Am citit postarile tale pana in martie …..si am ramas uimit cate comentarii pot sa fie la un subiect despre sex ….normal altfel atat de normal ca ne pricepem toti sa scriem ,ce naiba mai este atat de normal ca sa scriem toti ,exista cate o usa la care se inghesuie toata lumea ….si sant atatea usi la care nu este coada ,nu este televiziune,nu este nimeni ….poate este mai bine asa …nu toti meritam sa intram fara sa ne impingem sa ajungem in fata …
  cele bune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *