MENU

de • 28 mai 2014 • O să mă ştii de undevaComentarii (5)

un interviu pe Hyperliteratura

Volumul meu are mai multe niveluri de lectură, cel puţin aşa sper să fi reuşit. Dezvăluirea eului liric nu are nimic dintr-o dezvăluire de cancan, iar cine se opreşte la suprafaţă nu are nimic de cîştigat din lectură. Cartea mea este o carte despre durere, despre singurătate, în toate formele ei, despre iubire şi iertare, despre moarte şi viaţă şi, foarte important, despre acceptare şi iubire de sine.

Iar toate astea ne sunt comune, cu particularităţi, desigur, însă le simţim cu toţii aproximativ la fel. O să mă ştii de undeva înseamnă mai ales că mă vei şti din tine, dinăuntrul tău, acolo unde te-ai temut, ai sperat, ai iubit, te-a durut.

Restul interviului de pe Hyperliteratura, aici, click. 

Și bonus, cea mai frumoasă recenzie scrisă pînă acum. Desigur, click!

Noi ne vedem diseară la 18.45 la Bookfest, standul editurii Herg Benet.

5 răspunsuri la postarea un interviu pe Hyperliteratura

  1. […] devenit pentru Petronela „o întâmplare memorabilă”. Îi scrisesem doar un mic feed-back, să știe că și eu, o oarecare, o citesc. Întâmplător […]

  2. alunelu spune:

    Asa-i, nu poti scrie daca n-ai citit mult la viata ta. Astept cartea de proza scurta, pe prima am citit-o cu nesaţ. Am avut aceeasi impresie ca a lu C.Badulescu…ca dupa ce ai spus atitea in ea nu imi imaginez ce o sa mai spui in urmatoarea, dar…cred ca minuta nu va obosi niciodata. Parca simt in textele mai noi o evolutie, o schimbare dar n-as putea sa o …..imi scapa. Sa iti mearga bine.

  3. alunelu spune:

    Mi-e greu sa o definesc, ca nu-i palpabila schimbarea, e o parere care imi vine pe senzatii nu pe rational, cumva subconstient sa zicem. Dar pare buna din punctul meu de cititor. Ca sa fac o comparatie, daca inainte textele imi dadeau o senzatie cind de zbor cu parapanta, de exaltare.. cind de zbucium si sfortari de eliberare din genuni fara fund, acum parca totul a devenit mai fluid, mai firesc si amplitudinile si accentele sunt mai reduse. Acuma nu trebe sa si fie asa cum zic io, da asta-i parerea mea, acu.. O-m mai vedea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *